Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 09:07

Zidan izgubio živce: Ugasi kameru pa dođi da pričamo (VIDEO)

Francuz burno reagovao na pitanje novinara o rastanku sa Realom

Iako je ponovo samoinicijativno napustio Real Madrid, Zinedin Zidan nije raspoložen da priča na tu temu.

Jasno je da sezona bez trofeja nije na nivou Kraljevskog kluba i da je određeni pritisak sigurno postojao, međutim, nije bilo indicija da Florentino Perez razmišlja o promeni trenera ovog leta.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Kako bilo, Francuz je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se povuče s funkcije i o tome javnost obavestio pismom. Nije se oglašavao od tada, a novinar TV emisije Direkto Gol "uvhvatio" ga je ispred stadiona Valjekas u predgrađu Madrida, gde je došao da gleda sina Luku, golmana Rajo Valjekana, čiji se klub bori sa Đironom za promociju u Primeru.

"Gospodine, da li ste se rastali sa Real Madridom na ružan način", upitao je novinar Serhio Kvirante trofejnog trenera,

Po odgovoru koji je usledio može se zaključiti da njih dvojica nisu u dobrim odnosima.

"Da li i dalje postavljaš ista glupa pitanja? Sraman si, uvek isto sa tobom. Znam te i ti znaš mene. Dođi ovamo, hajde da pričamo bez kamera", žustar je bio Zidan.

🙄 A Zidane siguen sin gustarle las preguntas de @SQuirante...

#⃣ #DirectoGolEuro pic.twitter.com/7Bx6TspQFB

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.