Žezusu trebalo 85 sekundi za prvenac u dresu Arsenala VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 09:01

Žezusu trebalo 85 sekundi za prvenac u dresu Arsenala VIDEO

Brazilski napadač Gabrijel Žezus odigrao je odlično na prijateljskoj utakmici između Arsenala i Nirnberga.

Arsenal je taj meč dobio rezultatom 5:3, a Žezus je bio u centru pažnje budući da je postigao dva gola.

Brazilac nije počeo utakmicu od prvog minuta, već je ušao na poluvremenu. To mu nije predstavljalo problem jer je posle nepunih minut i po vremena u drugom poluvremenu zatresao mrežu nemačke ekipe.

Bila je to i najava preokreta Arsenala, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzevši u obzir da je Nirnberg vodio sa 2.0 na poluvremenu.

Ubrzo je Elneni izjednačio rezultat, a autogol Šindlera doneo je Arsenalu vođstvo, 3:2.

Novi autogol Nemaca viđen je u 63. minutu kada je Handverker savladao svog golmana. Šlajmer je nekoliko minuta kasnije smanjio na 4:3, a konačan rezultat postavio je upravo Žezus, u 75. minutu, drugim golom na utakmici.

Arsenal je u pripremnom periodu odigrao utakmicu protiv Ipsviča na kojoj je kao i protiv Nirnberga postigao pet golova (5:1).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.