Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 13:27

Zeta zbog spržene trave domaćin na drugom stadionu

Golubovčani će morati u ponedeljak od 21.00 da dočekaju u prvenstvenom meču Sutjesku u Tuzima, pošto njihova Trešnjica nije dobila dozvolu nadležne komisije FS Crne Gore.

Neobična situacija u Crnoj Gori. U poslednjem meču 2. kola tamošnjeg šampionata Zeta i Sutjeska će se sastati od 21.00 na stadionu Dečića.

Stadion u Golubovcima, popularna Trešnjica, nije dobio dozvolu nadležne komisije FS Crne Gore zbog spržene trave i neadekvatnih uslova za igru. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Zeta biti domaćin u Tuzima.

Meč će se igrati pod reflektorima, u onom najboljem terminu, kada se igraju veliki mečevi u Ligi šampiona. Kvalitet same utakmice naravno biće daleko od tog nivoa, mada igrači Sutjeske jedini imaju pravo da drže uzdignutu glavu kada se priča o učešću crnogorskih timova na međunarodnoj sceni.

Kao što je dobro poznato, svi predstavnici Crne Gore su eliminisani u prva dva kola.

Samo je Sutjeska uspela nekoga da eliminiše, gruzijskog drugoligaša Gagru, posle čega je eliminisana od Makabija iz Tel Aviva. U Nikšiću je izvukla 0:0, ali su potom Izraelci bili jači na domaćem terenu i slavili sa 3:1.

Između ta dva meča je Sutjeska savladala Podgoricu u prvenstvu sa 1:0, tako da može da bude zadovoljna dosadašnjim tokom sezone.

To međutim ne važi za Zetu. Ona ne samo da nije ni igrala u Evropi, nego je loše otvorila novi šampionat. U 1. kolu je Dečić lako trijumfovao, sa 2:0, a sav posao je završio u uvodnih 25 minuta.

Zbog svega toga Nikšićani su favoriti protiv, moramo da pomenemo, dobrano podmlađene Zete. Golubovčani su, usled finansijske krize, imali samo jednu nedelju priprema. U takvim okolnostima, deluje da će da se bore za opstanak.

CRNA GORA 1 – 2. KOLO

Subota

Podgorica – OFK Petrovac 1:3 (1:1)

Budućnost – Mornar 1:1 (1:0)

Jezero – Dečić 0:0

Rudar – Iskra 0:0

Ponedeljak

21.00: Zeta - Sutjeska

***Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.