Žena mu je BOMBETINA, ali tek da vidite kakva mu je menadžerka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena mu je BOMBETINA, ali tek da vidite kakva mu je menadžerka (FOTO)

Iskusni desni bek stigao među crno-bele.

Posle Nikolića i Gomeša, kao treće pojačanje ovog leta u Humsku je stigao Gabrijel Enake. Iskusni desni bek potpisao je za Partizan i prvi je fudbaler iz Rumunije koji će nositi crno-beli dres, sedam decenija nakon Popeskua.

Od kada se pojavio u Beogradu svima je bilo jasno da ovaj momak, gde god se pojavi jednostavno neće moći da prođe ne primećen. Ali na potpisivanju ugovora ipak u centru pažnje nije bio on. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pažnju svih prisutnih privukla je zgodna Anamarija Prodan, Gabrijelova menadžerka.

GOOD LUCK GABRIEL ENACHE IN FC PARTIZAN BELGRAD!!! LOVE U!!! #bestmanagersever

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on Jun 20, 2018 at 6:15am PDT

S obzirom na to da i lepša polovina Gabrijela Enakea izgleda neverovatno dobro (u šta se možete uveriti OVDE), nema sumnje da ako ona I menadžerka zajedno dođu na utakmicu fudbal ama baš nikoga neće zanimati.

#anamariaprodan #lovemylife

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on Jun 1, 2018 at 12:56pm PDT

Posle skoro dve nedelje rada u Beogradu, crno-beli će u petak ujutru prestonicu zameniti Slovenijom gde će odraditi drugi deo priprema za predstojeće izazove.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.