Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 12:32

Želiš čuveni dres Vest Hema? Evo kako da dođeš do njega

Sjajna nagrada očekuje te na Instagramu

Mnogo je ljudi i na ovim prostorima koji vole Vest Hem, a za fanove Čekićare posebno lepe uspomene vezane su za dres sa natpisom Dr. Martens na grudima koji su igrači ovog kluba nosili od 1998. do 2003. godine. Većini je prva asocijacija na ovaj dres legendarni Paolo di Kanio…

Upravo ovaj retro dres Vest Hema možeš da osvojiš na Instagramu, na stranici MozzartBet.

Kako?

Zaprati Mozzart Bet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Instagram stranicu, lajkuj OVAJ post i do večeras do 21.15 u komentaru prognoziraj koliki će biti TAČAN REZULTAT I UKUPAN BROJ KORNERA na meču između Vest Hema i Čelsija.

Mozzart pruža priliku za najbržeg da osvoji dres Vest Hema i BONUS 1000. Drugi će biti nagrađen BONUSOM 500, a treći najbrži biće nagrađen BONUSOM 200.

⚽️ Tipuj za retro dres Vest Hema i 10 dana BONUS klađenja ⚽️ Zaprati Mozzart Bet Instagram stranicu, lajkuj ovaj post i do večeras do⏰21.15 u komentaru prognoziraj koliki će biti TAČAN REZULTAT I UKUPAN BROJ KORNERA na meču između Vest Hema i Čelsija Mozzart pruža priliku za najbržeg da osvoji dres Vest Hema i BONUS 1000. Drugi će biti nagrađen BONUSOM 500, a treći najbrži biće nagrađen BONUSOM 200. Pravila: 1. U komentaru pored tipovanja OBAVEZNO upiši TAČAN username sa Mozzart Bet naloga, u suprotnom takav komentar neće biti važeći i uziman u izbor. 2. U izbor ulaze samo autori komentara koji su PUNOLETNI. 3. U izbor ulaze samo autori komentara koji su ZAPRATILI Instagram nalog Mozzart Bet. 4. Moguće je samo JEDNOM tipovati sa jednim Mozzart Bet korisničkim imenom. 5. U izbor ne ulaze autori komentara koji su VIŠE puta poslati od strane jednog Instagram naloga. 6. U izbor ulaze komentari poslati do srede do 21.15 7. U četvrtak ćemo obavestiti autore komentara tri najbrža tipovanja. 8. U obzir se uzimaju podaci sa zvaničnog sajta Premijer lige

A post shared by Mozzart Bet (@mozzartbet) on Jul 1, 2020 at 12:35am PDT

Pravila:

1. U komentaru pored tipovanja OBAVEZNO upiši TAČAN username sa Mozzart Bet naloga, u suprotnom takav komentar neće biti važeći i uziman u izbor.

2. U izbor ulaze samo autori komentara koji su PUNOLETNI.

3. U izbor ulaze samo autori komentara koji su ZAPRATILI Instagram nalog Mozzart Bet.

4. Moguće je samo JEDNOM tipovati sa jednim Mozzart Bet korisničkim imenom.

5. U izbor ne ulaze autori komentara koji su VIŠE puta poslati od strane jednog Instagram naloga.

6. U izbor ulaze komentari poslati do srede do 21.15

7. U četvrtak ćemo obavestiti autore komentara tri najbrža tipovanja.

8. U obzir se uzimaju podaci sa zvaničnog sajta Premijer lige

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.