Zdravlje je važnije - Sari NE MOŽE na svoj Napoli

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravlje je važnije - Sari NE MOŽE na "svoj" Napoli

Italijanski stručnjak i dalje na lečenju, oporavak dodatno produžen...

Mauricio Sari kao što je poznato ima upalu pluća, a taj problem će odložiti njegov povratak u Seriju A.

Naime, Juventus je danas potvrdio da iskusni strateg neće biti na klupi ekipe ove subote kada će njegov tim gostovati Parmi, ali takođe neće biti sposoban da vodi ni utakmicu sa Napolijem, koju šampioni igraju kod kuće, a u pitanju je svakako veliki derbi Italije.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kluba javljaju da su doneli ovakvu odluku kako bi svom šefu struke omogućili da se u potpunosti oporavi, a svakako da bi napetost meča sa Napolitancima dodatno otežala taj proces.

U saopštenju se takođe navodi da se Sari oseća bolje i da se vidi jasan napredak, kao i da je danas posetio trening centar kako bi uskladio plan rada sa svojim pomoćnicima.

On, prema informacijama koje je klub dao, ne učestvuje u treninzima ali propisuje saradnicima kako da rade, kao i da ne želi da bude isključen iz rada pa vreme provodi u izolaciji u sobi za video analize pregledajući snimke rivala.

Italijan je očito željan da se vrati pored terena, ali moraće da sačeka još neko vreme kako bi dobio priliku da povede Juventus u novi pohod na titulu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.