Zbunjivanje žute mrlje: Ko je čiji među deset žutih na terenu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbunjivanje žute mrlje: Ko je čiji među deset "žutih" na terenu

Zanimljiv detalj na meču Fenerbahčea i Makabija u polufinalu spomen-turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini.

U atinskoj dvorani OAKA igra se košarkaški turnir u spomen na Pavlosa Janakopulosa, alfu i omegu Panatinaikosa, koji je nedavno preminuo u 88. godini. Večeras su meč za treće mesto i finale.

U jednom polufinalnom meču domaćin je savladao Himki s 90:63. Stefan Marković je postigao osam poena za poraženi ruski tim.

U drugoj utakmici sastali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se Fenerbahče, kojeg trenira Željko Obradović, dugogodišnji strateg Panatinaikosa i prijatelj porodice Janakopulos, i Makabi iz Tel Aviva. Igran je produžetak pošto je u osnovnom delu bilo 78:78. U turskom timu, kojem je meč pripao sa 94:92, Nikola Kalinić je dao osam poena, a Marko Gudurić nije igrao.

Zanimljivost s te utakmice bila je što su obe ekipe igrale u žutim dresovima. Razlikovale su ih samo plave uzdužne pruge na grudima Fenerbahčeovih košarkaša. Uprkos tome nije bilo grubih grešaka u dodavanjima, a i da jeste, to ne bi bilo nepojmljivo. Svojevrsna vežba vida za svih deset "žutih" na terenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.