Završeno! Najveće pojačanje Lacija u veku, smenio Sergeja!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 10:02

Završeno! Najveće pojačanje Lacija u veku, "smenio" Sergeja!

Navijači u delirijumu, sigurno veće ime nije stiglo u Lacio od kada je Lotito predsednik kluba, tačnije od 2004. godine.

Izgleda da su stvari rešene, Lacio će dobiti ogromno pojačanje.

Rimski mediji su ga nazvali odmah "pojačanjem iz devedesetih", kada se to kaže, u Italiji se jasno aludira na činjenicu da su najbolji igrači sveta stizali u Seriju A u to vreme koja je bilo neuporedivo jača od drugih liga.

Za nekoga je to preterivanje, ali je činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Lacio doveo verovatno najzvučnije pojačanje u eri Lotita (mada, setimo se i Mira Klosea).

U pitanju je David Silva, španska legenda koji je, kako tvrde u Rimu odbio sve druge ponude, i onu Bekamovu koja je bila isplativija i stiže u Lacio.

David Silva veruje da može da igra na vrhunskom nivou, potpisaće ugovor do 2023. ima 34 godine, imaće privatni avion, kuću u centru Rima, zarađivaće blizu 5 miliona evra, što ga čini najskupljim igračem u Lotitovoj eri, preskočiće Sergeja Milinković Savića.

Legendarni kapiten napušta Siti posle decenije, imao je sjajnu ponudu i Al-Sada gde ga je zvao Ćavi, ali njegova ideja je da i dalje igra u Evropi.

David Silva je odigrao za Španiju 125 mečeva, osvojio baš sve, u Sitiju je prešao kotu 300. Pričalo se da bi mogao karijeru da završi na svojim Kanarima, to je i dalje moguće, ali on i dalje može da igra vrhunski fudbal, što će pokazati u Laciju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.