Završeno - Barsa platila klauzulu, sada tek kreće transfer ludilo!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno - Barsa platila klauzulu, sada tek kreće transfer ludilo!

Nema više dileme, Francuz stigao u Barselonu, videćemo sada princip spojenih sudova, jer se Katalonci okreću drugom velikom pojačanju leta.

Kako javlja L'Ekip, Barselona je platila večeras klauzulu, 120 miliona bankarskih garancija su stigle u Madrid, Antoan Grizman je novi igrač Katalonaca.

Time je završena saga koja je trajala više od godinu dana, prošle sezone Grizman je odustao od dogovorenog transfera, ostao u Atletiku, ali se samo nakon godinu dana seli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na "Kamp Nou".

To je prvi od dva velika poteza Katalonaca, drugi je povratak Nejmara koji bi mogao da bude priča leta. Oni će probati da u kombinaciji igrača i novca isplate PSŽ i da na taj način ponovo prigle Brazilca.

Već smo pričali o kombinacijama koje su moguće, Katalonci će morati i da se oslobode nekih igrača, a Grizmanov transfer će svakako pokrenuti još neke stvari. Atletiko je već doveo Žoao Feliksa, a sada se čeka odluka Rakitića, koji nije baš raspoložen da se preseli u Pariz. Danas je PSŽ poslao ponudu Evertonu za odličnog Ibraima Gejea koga su hteli i prošlog leta.

Takođe, Kutinjo će verovatno napustiti Kataloniju, a Malkom će morati da ustupi mesto Nejmaru, videćemo hoće li na pozajmicu u Arsenal ili Totenhem, kako se pričalo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.