Završen semafor, Zvezda ima jedan od najvećih u Evropi!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen semafor, Zvezda ima jedan od najvećih u Evropi!

Crvena zvezda je završila radove na postavljanju novog semafora.

Kao što je bilo i najavljeno u prethodnom periodu, Crvena zvezda je dobila novi semafor koji nije promenio mesto.

I dalje će se semafor nalaziti na južnoj tribini, gde je i bio ranije, a nakon dve nedelje postavljen je moderniji semafor sa 90 metara kvadratnih.

Sa tom kvadraturom, Crvena zvezda se pohvalila da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o jednom od najvećih u Evropi.

Ono što treba napomenuti jeste da su ostali još neki sitni radovi koji ne mogu biti završeni do utakmice sa Javorom sutra (subota) od 20 časova, pa će premijera biti protiv Helsinkija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKA PROMENA NA MARAKANI: Navijače čeka OGROMNO iznenađenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019

Dve nedelje su trajali radovi...Posle dve nedelje radova, kako je i bilo najavljeno, Marakana je dobila novi semafor. Konstrukcija koju je činio stari „lampaš“ potpuno je skinuta, a njeno mesto zauzeo je novi, moderan semafor. Sa površinom od 90 metara kvadratnih Zvezdin semafor jedan je od najveći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.