Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 12:32

Zapelo oko plate - Alabu zovu klubovi u koje on neće

U Bajernu ne brinu za sada...

Bajern završava velike poslove ovih dana. Danas je predstavljen Tangi Kuasi, sutra na preglede stiže Leroj Sane, a prethodnih nedelja produženi su ugovori sa Tomasom Milerom i Manuelom Nojerom. Ima međutim i nedovršenih poslova u Minhenu, a jedan od ključnih jeste novi ugovor za Davida Alabu.

Kako javljaju nemački mediji prva runda pregovora kojoj su prisustvovali igrač, njegov otac i agent - nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prošla baš najbolje. Alabini predstavnici navodno su zahtevali značajno povećanje plate (trenutno zarađuje 15.000.000 po sezoni), što su Bavarci glatko odbili. Situacija slična kao u pregovorima sa Nojerom, kada su Rumenige, Salihamidžić i Kan odbili neku vrstu ucene i ugovor na četiri godine, na čemu su insistirali Nojerovi zastupnici. U ovom slučaju problem nije dužina ugovora, nego Alabina želja da bude bude plaćen kao Levandovski, Miler i Nojer.

Bajern je ponovo čvrst u svom stavu. Ne pristaje na toliko povećanje i kako se kaže - nije zabrinut da bi Austrijanac mogao da ode (ugovor mu ističe 2021), pošto nijedna ponuda nije stigla sa adresa koje ovaj preferira. U pitanju su Real i Barselona.

Bavarci imaju ponude od Mančester Sitija, Čelsija, Pari Swen Žermena i Intera. Međutim ti klubovi navodno nisu interesantni Alabi.

Uporedo sa Davidom Alabom uprava nemačkog giganta pregovara o nastavku saradnje i sa Tijagom Alkantarom.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.