Zagorac: Previše je bilo vruće da se uđe u produžetak VIDEO

Izvor: B92, 12.Jun.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac: Previše je bilo vruće da se uđe u produžetak VIDEO

Rade Zagorac, heroj pobede Partizana nad Crvenom zvezdom, kaže da je zamisao trenera Andree Trinkijerija bila da se da trojka ili dvojka u poslednjem napadu.

"Zahtevna utakmica i serija. Svi ste svedoci kako je teško igrati u hali iz raznoraznih razloga... Zagušljivo je, verujem da je i momcima iz Zvezde ovo jedna od najtežih utakmica. Mislim da ni mozak, ni mišići, ni telo ne mogu da funkcionišu, ali dobro... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jedni i drugi imaju iste uslove, jedni i drugi pružaju dobre partije", rekao je Zagorac novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 73:72, u drugom meču finala Superlige Srbije.

Heroj crno-belih bio je Rade Zagorac, koji je na tri sekund do kraja pogodio trojku za konačnih 73:72.

"Nezahvalno je da pričam šta je bilo (na tajm-autu). Zamisao je bila da damo trojku ili dvojku da uđemo u produžetak, ali je previše vruća za produžetak...", rekao je uz osmeh Zagorac.

Košarkaš Partizana igrao je lošu utakmicu do tog trenutka.

"Sve vreme igrate, promašujete i ne ide kako zamišljate. Tada imate dve opcije – da se potpuno predate ili da budete svesni da gore od toga ne može".

Zagorac kaže da ne može da opiše osećaj.

"Znate koliko volim Partizam i koliko mi ovo znači. Ovo mi je sigurno najlepši trenutak u karijeri", zaključio je.

Treća utakmica finala igra se u subotu od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zagorac se našalio: "Bilo je prevruće za produžetak"

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2019

Zanimljiva izjava Radeta Zagorca...Rade Zagorac je pravi superheroj Partizana...Iako je u ne tako dobroj formi tokom ove sezone, Zagorac je preuzeo odgovornost u poslednjim trenucima meča...Ispostavilo se kao dobitna kombinacija, Zagorac je uspeo da trojkom u poslednjoj sekundi pogodi za 73:72..."Jako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.