Zagonetka, šta je beskorisnije od povređenog Bejla?

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagonetka, šta je beskorisnije od povređenog Bejla?

Odgovor su navijači Reala dali sinoć posle "El Klasika".

Velšanin je meč počeo sa klupe, dobio šansu i upropastio je.

Pre utakmice je Peđa Mijatović govorio o tome da je svima "preseo" Bejl, odnosno da su navijači "smoreni" od čekanja da Velšanin proigra.

"Ovo je njegova poslednja šansa", rekao je legendarni Crnogorac.

Kada je dobio tu priliku, Bejl je prokockao, imao je idealnu situaciju da savlada Ter Štegena i donese pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Realu. Remi uz dati gol je dobar rezultat, ali igrači Reala nisu bili zadovoljni.

Navijači još manje.



"Šta je beskorisnije od povređenog Bejla",
bilo je najčešće pitanje na društvenim mrežama.

"Zdravi Bejl", glasio je odgovor većine, a Solari nije pogrešio što je dao šansu Lukasu Vaskezu.

Ali, Argentinac je pogrešio sa Marselom, tvrdi "Marka". Još jedna horor predstava levog beka koji je mislima čini se već u Juventusu.

Naime, on je izgubio više duela nego što je dobio, nije napravio ništa, na kraju nije ni zatvorio Malkoma kod izjednačujućeg gola Barselone. Mnogi smatraju da, iako neiskusan, Reguljon moram da dobije šansu u svakom meču jer je Marselo nespreman, ali i nekako nezainteresovan...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.