Za tri dana, Lautaru pala cena za 21 milion evra, i sada je tu novi plan!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 16:25

Za tri dana, Lautaru pala cena za 21 milion evra, i sada je tu novi plan!

Argentinac stavio Inter u problem.

Lautaro Martinez je postigao dogovor sa Barsom, ali ne i Inter, no, deluje da su Katalonci sada u još boljoj poziciji.

Italijanski mediji podsećaju da je istekao rok za aktivaciju Lautarove klauzule, Barsa je propustila da ga uzme za 111 miliona evra, ali će sada moći i za daleko manje.

Korijere dela Sera prenosi danas da će Inter biti spreman da ga pusti za 90 miliona evra, jer je svestan da Argentinac želi da ode po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svaku cenu.

Istovremeno, problem za Inter je loša forma i što u glavi više ne oseća da pripada Neroazurima.

Barsa je od početka znala da neće imati novca da aktivira klauzulu do 7. jula, jer mora da čeka prodaju Filipea Kutinja.

Tek kada Brazilac napusti Barsu, Katalonci kreću po Lautara, jer se očekuje da od Kutinja stigne najveći deo zarade ovog leta.

Takođe, katalonski mediji dodaju da su pored Kutinja na prodaju još i Samjuel Umtiti, Ivan Rakitić, Arturo Vidal i Osman Dembele, uz Todiba koji je još od ranije na transfer listi.

Sve u svemu, sa padom forme, Lautaru pada i cena, pa će to Barsa pokušati da iskoristi. Ipak, potrebno je i da zaradi većinu novca od prodaje Kutinja, koga trenutno niko ne može da priušti.

Rok za Martnezov transfer u Barselonu sada je 4. oktobar, kada ističe letnji prelzni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.