Za poređenje s Dankanom je rano, Nikola je veličanstven

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za poređenje s Dankanom je rano, Nikola je veličanstven"

Greg Popovič, trener San Antonio Sparsa, još jednom je pohvalio igru Nikole Jokića u plej-ofu prve runde Zapadne konferencije.

Srpski košarkaš ostvario je tripl-dabl u odlučujućem, sedmom, meču protiv Sparsa i tokom cele serije igrao je na neverovatnom nivou.

Svaki put kada se obraćao medijima Popovič je imao samo pozitivne reči za Jokića, pa je tako bilo i ovoga puta, iako je, kako kaže, "već deset puta je pričao o njemu".

"Za poređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Timom malo je rano, a o Nikoli sam pričao već 10 puta. Neću vam ja pisati novinske članke, imate kod kolega napisano šta mislim o njemu. On je veličanstven, veličanstven igrač", rekao je Popovič o Jokiću.

Jokić je u sedmom meču imao 21 poena, 15 skokova i deset asistencija, a tokom sedam utakmica prosečno je beležio 23 poena, 12 skokova i devet asistencija.

Nagetse sada očekuje duel u polufinalu sa Portlandom, a raspored utakmica možete pogledati OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloun uzvratio pitanjem: Za šta da čuvam Jokića?

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019

"Bilo je ili idemo kući ili se spremamo za Portland", rekao je trener Denvera upitan zbog čega je naš as igrao 44 minuta..Majkl Maloun održao je jutros emotivan govor u svlačionici dok su košarkaši Denvera čekali da trener da znak za zdravicu posle prve plej-of pobede od 2009. godine...Za to...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.