Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2021, 23:51

Za Nejmara završena godina: Kako je izgledalo, dobro je prošao

Brazilac će zbog uganuća članka provesti oko šest nedelja van stroja

Slavio je Pari Sen Žermen posle još jednog neubedljivog izdanja. Morao je dobro da se oznoji da bi savladao tim sa začelja tabele, ali je zahvaljujući het-triku asistencija Lionela Mesija osvojio sva tri boda u susretu sa Sent Etjenom (3:1). Senku na trijumf bacila je Nejmarova povreda. Na nosilima je napustio teren, a na štakama stadion Žofri Žišar. Stigle su i prve procene o stanju brazilskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalera. Kako prenosi novinar RMC Sporta Adrijan Grenije, as Svetaca će van terena provesti šest nedelja.

On je u finišu utakmice jako nezgodno iskrenulo članak, napravio momentalno bolnu grimasu i završio na zemlji. Iznet je na nosilima, pa se činilo da je doživeo jako tešku povredu. Ispostavilo se da ipak nije tako ozbiljna. Dijagnostikovano mu je uganuće članka, svakako ne bezazleno, s obzirom da ga očekuje oporavak od oko mesec i po dana.

Kada se pogleda raspored, dolazi se do zaključka da će Nejmar propustiti duele kod kuće sa Nicom, Monakom i najverovatnije Brestom u okviru Lige 1, kao i susret sa Brižom na Parku prinčeva u sklopu Lige šampiona. Neće biti na raspolaganju Maurisiju Poketinu ni za duele na strani u francuskom šampionatu protiv Lansa, Lorijena i Liona.

Ouch! 😰 #Neymar pic.twitter.com/GUYI6sVl6N

pic.twitter.com/7SeJgwzKvc

Još jedan hendikep za Svece i argentinskog stručnjaka, koji je taman počeo da uigrava strašan napadački kvartet. Moraće ipak Mesi, Kilijan Mbape i Anhel Di Marija da pričekaju bivšeg fudbalera Santosa i Barselone.

Nejmar je u tekućoj sezoni upisao 14 nastupa, bez učinka je u Ligi šampiona, dok je u Ligi 1 upisao po tri gola i asistencije.

🚨 Grosse entorse pour Neymar 🇧🇷 selon les premiers examens pratiqués sur place par le staff médical du PSG. Absence d’environ 6 semaines.

Il passera des examens ce lundi pour avoir un diagnostic plus précis et connaître la nature exacte de sa blessure.

(@Tanziloic @RMCsport)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.