ZVUČI NEVEROVATNO ALI ŠANSE POSTOJE: Sterling ponovo na Enfildu!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVUČI NEVEROVATNO ALI ŠANSE POSTOJE: Sterling ponovo na Enfildu!?

Sve je moguće.

Kada je odlučio da napusti Liverpul 2015. godine, Rahim Sterling je dobio status "persone non grata" na Enfildu.  Ipak, odjednom se sve češće pojavljuju glasine da bi vihorno krilo moglo da pojača četu Jirgina Klopa, a to je na indirektan način potvrdio i njegov agent Ejdi Vord u intervjuu za L'Ekip.

- Iako je Rahim srećan u Sitiju, nikada nije zaboravio Liverpul, jer je tamo postao to što je danas, i kao igrač i kao čovek. Istina, bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo varnica kada je odlazio, ali od tada je prošlo dosta vremena i mislim da je danas sve moguće - rekao je Ejdi Vord.

Nemački stručnjak na klupi "Redsa" za sada ne namerava da vrati Sterlinga, meta je Timo Verner, te Džejdon Sančo, ali pitanje je šta sve još može da se desi do kraja sezone, odnosno do početka prelaznog roka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.