ZVEZDU JE SKUPO KOŠTAO: Sada će igrati za poslednji tim druge lige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 21:49

ZVEZDU JE SKUPO KOŠTAO: Sada će igrati za poslednji tim druge lige (FOTO)

Predstavljen kao veliko pojačanje.

Svojevremeno je Radživ van la Para u Crvenu zvezdu doveden kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona, ali se pokazao kao potpuno razočarenje. Godinu i po dana kasnije Holanđaninova karijere je krenula na dole i to ozbiljnom brzinom.

Istog dana kada je Logronjes sa njim raskinuo ugovor posle svega tri meseca saradnje, Van la Para je potpisao ugovor i predstavljen kao pojačanje člana Cvajte Vircburger Kikersa koji su trenutno na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjem mestu tabele i vrlo verovatno će završiti u trećoj ligi.

Holanđanin je za tri meseca odigrao samo 56 minuta na tri meča i sat vremena u kupu. Ipak, iz nekog razloga je u Vircburgeru predstavljen kao veliko pojačanje, uz podsećanje da je sa Zvezdom igrao u Ligi šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.