ZVEZDINO DETE NA CENI: Mladog vezistu želi hrvatski velikan i holandski klubovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 17:53

ZVEZDINO DETE NA CENI: Mladog vezistu želi hrvatski velikan i holandski klubovi

Može da bira.

Ofanzivni vezista Bogdan Jočić (20) je bio deo prve Zvezdine generacije koja je igrala Ligu šampiona za omladince. Poput većine momaka iz te generacije, nije dočekao šansu u prvom timu.

Portugal na Francusku, Ronaldo na Mbapea. Gledaćemo spektakl večeras (21.00) - Francuzi su mirniji jer su obezbedili osminu finala, dok Portugalci jure pobedu, mada bi im i bod verovatno završio posao za treće mesto. Kvota na Portugal je 3,20, na iks 3,10, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na Francuze 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Francuska.

Jočić je posle Zvezde otišao u Veronu gde je takođe igrao za omladince. I igrao je prilično dobro pa je privukao interes klubova iz nekoliko zemalja.

Italijanski mediji pišu da su za Jočića zainteresovani holandski prvoligaši Tvente i Groningen, švajcarski Lugano, hrvatska Rijeka i italijanski drugoligaši Krotone i Frozinone.

Mladi fudbaler ima ugovor sa Veronom do 2023. godine, a Crvenoj zvezdi su za njegov transfer platili 500.000 evra uz nepoznate procente od dalje prodaje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.