ZVEZDINI HEROJI USAGLAŠENI: Golovi su nam podstrek da budemo još bolji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINI HEROJI USAGLAŠENI: Golovi su nam podstrek da budemo još bolji (FOTO)

Crveno-beli osvojili tri boda protiv Napretka.

Pobedom nad Napretkom fudbaleri Crvene zvezde učvrstili su se na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije. Ono što posebno raduje navijače crveno-belih jeste to da su na utakmici viđena tri fantastična gola. Samo tri minuta nakon projektila kojim je meč otvorio Marko Gobeljić, iz teške pozicije golmana domaćina matirao je Veljko Simić.

PSŽ ČEKA CRVENO-BELE: Evo šta Mbape kaže o Zvezdi i Delijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

KAKVA BI TO ČAST BILA! Baš ON bi mogao da se nađe u Parizu i posmatra Zvezdin meč (FOTO)

- Dobio sam odličnu loptu od Bena, išla je na moju slabiju nogu, ali pošto sam odlučio da šutnem i video je iza leđa golmana nije bilo srećnije osobe od mene. Fantastično smo otvorili utakmicu sa dva gola, odigrali odlično prvo poluvreme. U drugom delu igre smo ušli u ritam koji je više odgovarao našem protivniku, ali postigli smo i treći, vrlo efektan gol, zabeležili još jednu sigurnu pobedu i to je najbitnije – rekao je Simić.

U samom finišu meča iz slobodnog udarca sa preko 20 metara od gola efektan gol postigao je Milan Jevtović.

- Ostajemo posle svakog treninga sa pomoćnim trenerom Kosanovićem da vežbamo završnicu i velika je njegova zasluga za gol koji sam postigao. Srećan sam pre svega što smo pobedili, jer su nam ova tri boda mnogo važna, a naravno i što sam postigao gol. Ovo mi je svakako podstrek za dalji rad, da nastavim da radim i da budem još bolji. Volim da šutiram slobodne udarce u suprotni ugao, to je sada već poznata moja „kifla”. Znači mi mnogo ovaj pogodak za samopouzdanje i posvećujem ga svojim sinovima Andreju i Mateju, kao i supruzi Ivani – rekao je Jevtović i dodao:

- Zadovoljni smo novim osvojenim bodovima, znali smo da je Napredak iskusna ekipa i zato nam je posebno drago što smo pobedili i obradovali naše navijače lepim golovima. Ipak, sada nemamo mnogo vremena da razmišljamo o tome, već nam je u glavi samo priprema za narednog protivnika, jer je utakmica sa ekipom iz Lučana zakazana za samo dva dana – poručio je Jevtović.

Izabranike trenera Vladana Milojevića u subotu od 20:30 na svom terenu čekaće ekipa Mladosti.

- Nikakav umor nije prisutan kod nas, to smo pokazali i u Kruševcu gde su svi igrači odigrali na jako visokom nivou. Odmorili smo posle utakmicei sada se spremamo za još jedan meč sa nezgodnim protivnikom. Siguran sam da ćemo ponovo biti potpuno spremni, borbeni i željni novih dokazivanja i pobeda – zaključio je Simić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.