ZVEZDAŠIMA SE NIKAKO NEĆE SVIDETI: Ovaj klub KVARI idealne PLANOVE crveno-belima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2020, 08:48

ZVEZDAŠIMA SE NIKAKO NEĆE SVIDETI: Ovaj klub KVARI idealne PLANOVE crveno-belima (VIDEO)

Preokret.

Da bi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona bila nosilac, Crvenoj zvezdi je potrebno da ispuni tri uslova. Kao najvažniji da izbori plasman tamo, pod broj dva da Napoli ili Lion ne osvoje "ušati" pehar, a da Atletiko iz Madrida bude među četiri najbolje plasirana u La ligi.

I treći, možda i najvažniji uslov, da Sent Galen i Mitjiland osvoje titule u Švajcarskoj i Danskoj. I dok Skandinavce samo čudo može da spreči da to ne učine, na švajcarskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenima se trka zakomplikovala.

Za to je "kriv" ubedljiv poraz lidera Sent Galena, koji je kod kuće ponižen od Ciriha rezultatom 0:4! Iako je dva dana ranije najbliži pratilac Jang Bojs poražen od najljućeg rivala Tuna (0:1), Sent Galen je imao "zicer" da pobedom pobegne na tri boda "mladim dečacima".

Cirih je, zanimljivo, upisao prvi trijumf od početka 2020. godine i to kada se najmanje očekivalo. Bila je to njihova deseta pobeda, uz isto toliko poraza i pet remija.

Sa druge strane, Sent Galen je ostao lider, ali sa istim brojem bodova (48) kao i tim iz Berna. Nema sumnje da sledi mrtva trka za titulu, a zvezdaška javnost će pomno pratiti dešavanja u finišu švajcarskog šampionata.

Istini za volju, Sent Galen je u daleko boljem položaju, pošto u preostala četiri kola igra protiv najslabije rangiranih timova na tabeli. U toj grupi su: Lugano, Sion, Ksamaks i poslednjeplasirani Tun koji je, rekosmo, već iznenadio Jang Bojs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.