ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Hol se vraća na parket brže nego što se mislilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 17:09

ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Hol se vraća na parket brže nego što se mislilo!

Nije ozbiljno.

Košarkaš Crvene zvezde Lengston Hol zabrinuo je navijače crveno-belih jer je u jučerašnjem derbiju doživeo povredu koja je po svemu sudeći delovala opasno. Međutim, kako saznaje Mozzart Sport, Hol nije teže povređen i možda bi mogao da se vrati na parket već protiv Efesa u četvrtak.

Hol je pred kraj prvog poluvremena susreta s Partizanom doživeo nezgodnu povredu prepone u pokušaju da iz kontakta izvuče poene i faul za dodatno slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bacanje. Pao je na parket i ostao da leži, posle čega su na teren utrčali klupski doktori da mu pomognu. S parketa je izašao s bolnom grimasom na licu, a do kraja susreta u novobeogradskoj Hali sportova više se nije vraćao.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Dok je bio na parketu Hol je odradio dobar posao jer je za nešto više od deset i po minuta skupio pet poena (2/3 iz igre, 1/1 za tri), te podelio pet asistencija, uz dve ukradene lopte.

Naknadnim pregledima saniran je uzrok Holove povrede, ali plejmejker Crvene zvezde još nije dobio zeleno svetlo da zaigra u četvrtak protiv Efesa u dvorani Aleksandar Nikolić.

To je odluka koja će biti doneta verovatno u danu kada se utakmica bude igrala. Nešto ranije Crvena zvezda je sa čelnicima Košarkaškog saveza Srbije dogovorila da Marko Simonović bude na raspolaganju Saši Obradović za Efes, pa da u petak otputuje u Finsku gde ga čekaju reprezentativne obaveze.

Crvena zvezda utakmicu s Efesom igra u četvrtak od 19 časova i s njom se zatvara program za novembar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.