ZVEZDAŠI GRME NA TVITERU: Zar ovo nije penal za Radnik?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 21:54

ZVEZDAŠI GRME NA TVITERU: Zar ovo nije penal za Radnik?! (VIDEO)

Nova sporna situacija po mišljenju "Delija".

Navijači Crvene zvezde ponovo su razočarani na sudijske odluke na utakmici Partizana. Naime, ovaj put se na udaru simpatizera crveno-belih našla situacija sa večerašnjeg meča u Surdulici.

Naime, sporna situacija koja im je zapala za oko desila se u 8 minutu utakmice, kada je prilikom kornera došlo do povlačenja jednog igrača Radnika od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Makija Banjaka.

Судијски експерт Радојичић је пре неколико дана рекао и упозорио - да не буде да на једној утакмици важи а на другој неће важити овај критеријум. Прва екипа којој се ово деси, она ће очекивати да ово буде једанаестерац и за њих, али не верујем да ће се ово судити за некога другог pic.twitter.com/1Z7Hpl7ViS

— Red Star Belgrade (@RSBForum) August 15, 2020

- Sudijski ekspert Radojičić je pre nekoliko dana rekao i upozorio - da ne bude da na jednoj utakmici važi a na drugoj neće važiti ovaj kriterijum. Prva ekipa kojoj se ovo desi, ona će očekivati da ovo bude jedanaesterac i za njih, ali ne verujem da će se ovo suditi za nekoga drugog - stoji u opisu video koji je okačen na Tviteru.

Da li je bilo razloga za penal ili ne, prosudite sami.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.