ZVEZDA ZOVE NA DERBI: Poznate CENE ulaznica za duel sa Cedevitom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ZOVE NA DERBI: Poznate CENE ulaznica za duel sa Cedevitom! (FOTO)

Meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" (subota, 21).

Posle pobede nad Galatasarajem u Evrokupu, košarkaši Crvene zvezde okreću se obavezama u regionalnom takmičenju. Vicešampion ABA lige dočekaće Cedevitu u subotu (21), a određene su i cene ulaznica za duel sa hrvatskim predstavnikom.

TVIT KOJI MENJA MNOGO TOGA: Poruka Miška Ražnatovića ZANIMAĆE Delije i Grobare (FOTO)

LEPO JE TO ČUTI: Nekadašnji igrač Majamija i Finiksa PROGOVORIO o mogućem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolasku u Zvezdu (FOTO)

- Košarkaški klub Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje svojim pristalicama I navijačima na fantastičnoj podršci u utakmici sa Galatasarajem, I poziva sve da u što većem broju dođu u subotu u dvoranu I ponovo glasnom podrškom pomognu crveno-belima da dođu do nove I vrlo vredne pobede u regionalnom takmičenju! - navodi se u klubu sa Malog Kalemegdana.

VEST KOJU ČEKAJU SVE DELIJE: Evo ko prenosi duel Zvezde i Liverpula! (FOTO)

Ko bude želeo da posmatra duel sa Multivitaminima, moraće da izdvoji 300 dinara za tribine, 500 za partere za partere B i 4, 600 dinara za belu ložu, 700 za plavu i 900 dinara za VIP ložu. Cene za počasna mesta kreću se od 2.000 do 5.000 dinara.

- Crvena zvezda mts još jednom podseća da svi navijači kupovinom pojedinačne ili sezonske ulaznice, direktno pomažu finkcionisanje kluba i prvog tima.

Posle duela sa Cedevitom, srpski šampion početkom sledeće nedelje odlazi u Nemačku gde ga čeka utakmica šestog kola Evrokupa grupe A sa Ulmom, da bi posle toga gostovali Olimpiji u Ljubljani.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SUSRET PRELAZNOM ROKU: Već se ZNA ko NAPUŠTA Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018

Crveno-beli savladali Bačku i nastavili pohod ka odbrani titule...Fudbaleri Crvene zvezde savladali su OFK Bačku (izveštaj pročitajte OVDE), i napravili sjajnu uvertiru pred meč četvrtog kola Lige šampiona protiv Liverpula...ZVEZDA ZOVE NA DERBI: Poznate CENE ulaznica za duel sa Cedevitom! (FOTO)..VEST...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

CEDEVITA U BEOGRADU IGRA PROTIV ZVEZDE: Zagrepčani dobili STRAŠNO pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018

Utakmica se igra u subotu od 21 čas...Košarkaši Cedevite u Beogradu će u subotu od 21 čas gostovati Crvenoj zvezdi u šestom kolu ABA lige, a upravo pred taj meč klub iz Zagreba dobio je veliko pojačanje pošto je ugovor do kraja sezone potpisao Džejkob Pulen...ZVEZDA ZOVE NA DERBI: Poznate CENE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.