ZVEZDA SPREMNA NA VELIKI RIZIK: Čak 6.000.000 evra za Stankovićevog pulena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 12:11

ZVEZDA SPREMNA NA VELIKI RIZIK: Čak 6.000.000 evra za Stankovićevog pulena!

Visoka cifra.

Prelaznu rok u Evropi je i dalje u toku a šampion Srbije u fudbalu, beogradska Crvena zvezda, ima još pune ruke posla. Osim pregovora oko transfera za doveđenje pojačanja, nepresušna tema su i odlasci sa Marakana. Ovoga puta, reč je o Veljku Nikoliću, zbog kojeg su crveno-beli spremni da rizikuju, te se njegov odlazak iz Ljutice Bogdana može očekivati tek kada stigne ponuda vredna čak šest miliona evra.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Gostujući u redakciji Mozzart Sporta trener Dejan Stanković je mladog Nikolića uporedio sa jednim od najboljih vezista sveta Lukom Modrićem, dok ga je generalni direktor Zvezdan Terzić još pre dve godine najavio ga je kao ozbiljnog talenta vrednog igranja u Primeri.

Takođe, prvi operativac Crvene zvezde je ubeđen da forma Veljka Nikolića može da ide samo uzlaznom linijom i spreman je da sačeka klub koji će dati približno novca kao Liverpul za Marka Grujića.

Ipak, cena od 6.000.000 evra je ipak izuzetno visoka, uzimajući u obzir da je sve evropske klubove pandemija korona virusa limitirala po pitanju budžeta za transfere.

Ove jeseni Veljko Nikolić je bio najstandardniji igrač Crvene zvezde. U svim takmičenjima je odigrao 28 utakmica, postigao tri gola i upisao tri asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adrijana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.