ZVEZDA SLAVILA, STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN: Fenomenaln pristup svih 90 minuta, Mister govorio o penalu Dionija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 18:16

ZVEZDA SLAVILA, STANKOVIĆ ODUŠEVLJEN: Fenomenaln pristup svih 90 minuta, Mister govorio o penalu Dionija

Ubedljiv trijumf na gostovanju.

Crvena zvezda je s lakoćom savladala Novi Pazar u 11. kolu Superlige Srbije rezultatom 4:0 (3:0). Aktuelni šampion dominirao je na gostovanju, a svoje utiske nakom meča izneo je trener beogradskog kluba Dejan Stanković.

- Sigurno je lakše kada otvorimo utakmicu na vreme. Nije bio lak period iza nas, odmorili smo nekoliko igrača što je jako bitno. Bio je fenomenalan pristup meču svih 90 minuta, malo me je plašilo stanje terena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali sve je bilo kako smo zamislili - rekao je Stanković.

Popularni Mister prokomentarisao je odluku da izlaskom Kataija kapitensku traku ponese Eraković, ali i odluku da penal izvede Dioni.

- To su sve sporedne i interne stvari, ko će šutirati penal i ostalo. Eraković se vratio nakon teške povrede, on je naše dete, mi ga pazimo i mazimo. Kapitenska traka je bila nagrada za sve - istakao je Stanković.

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana ima malo vremena za odmor. Crvenu zvezdu čeka megdan sa Ludogorecom u drugom kolu grupe "F" Lige Evrope. Meč u Razgradu na programu je u četvrtak od 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.