ZVEZDA SE SUOČAVA SA DOBRIM PONUDAMA: Postao je neizostavan na terenu, a sad je na izlaznim vratima kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA SE SUOČAVA SA DOBRIM PONUDAMA: Postao je neizostavan na terenu, a sad je na izlaznim vratima kluba (FOTO)

Već bi u januaru mogao da ode iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda bi uskoro mogla da se suoči sa dobrim ponudama za svoje igrače, jedan od njih jeste i Milan Pavkov.

AUSTRALIJANCI SU GA PITALI O ZVEZDI: Degenekov odgovor ostavio je NOVINARE u ČUDU! (FOTO)

REŠIO DA PROGOVORI: Piksi OTKRIO zašto je odbio da VODI Srbiju na Mundijalu u Rusiji (FOTO)

Iako je Pavkov jedan od važnih faktora Crvene zvezde u borbi za ulazak u Ligu šampiona, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije starter, ali se bori svim silama za tu poziciju. Vladan Milojević daće mu priliku u meču protiv Napretka, tako da se očekuje u startnoj postavi jer Milojević mora da kombinuje imajući u vidu zgusnut raspored i umor igrača.

Njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, a škotski mediji danas pišu da bi Crvena zvezda mogla da ga proda u januaru kako bi zaradila na njemu.

Njegova vrednost je preko milion evra, svakako da je i dodatno porasla nakon utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa interesovanje Seltika i ne čudi.

Pisali smo vam već o tome da su skauti Seltika bili u Ljutice Bogdana u utorak kada je gostovao Napoli, jedan od razloga jeste bio i napadač Milan Pavkov, a u Škotskoj pišu da se sprema ozbiljna ponuda za januar kako bi Seltik dobio visokog napadača Crvene zvezde.

Seltik traga za napadačima nakon odlaska Dembelea u Lion, tamo bi Pavkov bio najverovatnije treća opcija posle Sisea i Grifitsa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.