ZVEZDA RUŠI SVE REKORDE: Nije važno ko je kapiten, jer svi zaslužuju traku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA RUŠI SVE REKORDE: Nije važno ko je kapiten, jer svi zaslužuju traku! (FOTO)

Crveno-bela porodica.

Fudbaleri Crvene zvezde suvereno vladaju Superligom i čvrsto drže vrh tabele, a na 10 ovosezonskih utakmica u domaćem šampionatu imali su čak šest kapitena.

Šampion Srbije nema poraz u prvenstvu, sa devet pobeda i remijem došao je do 28 bodova i novi izazov sledi u nedelju od 13 časova na gostovanju Zemunu.

Crveno-beli će imati priliku da produže seriju nepobedivosti pred reprezentativnu pauzu od dve sedmice. Poznato je da Vujadin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Savić zbog povrede neće biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću, pa će kapitensku traku nositi neko drugi.

Ove sezone smo u Superligi imali šest kapitena. Prvi je Nenad Milijaš i iskusni vezista je predvodio ekipu u četvrtom kolu protiv Spartaka iz Subotice na stadionu „Rajko Mitić“.

Pre njega su traku nosili Slavoljub Srnić na gostovanju Voždovcu, Nenad Krstičić protiv niškog Radničkog na Marakani i Marko Gobeljić na superligaškoj premijeri sa Dinanom iz Vranja. Upravo je popularni Gobelja bio kapiten i u poslednjem susretu domaćeg prvenstva sa Mladosti iz Lučana na našem terenu.

Najviše puta ove sezone kapiten je bio Filip Stojković, na gostovanju Napretku u Kruševcu, u večitom derbiju i na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu. Njegov kolega iz odbrane i prvi zamenik kapitena, Vujadin Savić, Zvezdu je sa trakom oko ruke predvodio na dve utakmice Superlige, protiv Čukaričkog i Radnika.

To znači da su Milijaš, Krstičić i Srnić po jednom bili kapiteni, Gobeljić i Savić u dva navrata, a tri puta Stojković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.