ZVEZDA RAZBILA ZADAR! Crveno-beli čuvaju 1. mesto, rekord Lazića!

Izvor: Press, 12.Feb.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA RAZBILA ZADAR! Crveno-beli čuvaju 1. mesto, rekord Lazića!

Košarkaši Crvene zvezde su u 20. kolu ABA pobedili ekipu Zadra sa 97:67
Foto:
Trener crveno-belih Dušan Alimpijević istakao je da je cilj pobeda, kako bi se sačuvalo prvo mesto, kao i da bi se napravila velika uvertira za Kup Koraća.
- Ostala nam je u sećanju prva utakmica u Zadru (pobeda 88:76), koja je bila neizvesna, teška, u sportskom smislu vrlo "neprijatna". Sa tim razmišljanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sada dočekujemo Zadar, čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone. Pozvao bih navijače da dođu i pruže nam podršku kako bismo zajedno došli do novog trijumfa - rekao je Alimpijević za klupski sajt.
Na ovoj utakmici će kapiten Zvezed Branko Lazić odigrati 430. utakmicu u crveno-belom dresu i postati klupski rekorder po broju mečeva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda deklasirala Zadar

Izvor: Beta, 12.Feb.2018

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Zadar sa 97:67 (22:19, 25:17, 28:14, 22:17) u 20. kolu ABA lige.Zvezda je ubedljivom pobedom zadržala lidersko mesto u regionalnom takmičenju i tako se dodatno približila da pred plej-of obezbedi prvo mesto na tabeli.Trener Dušan Alimpijević...

Nastavak na Beta...

Alimpijević: Moram biti zadovoljan formom

Izvor: Beta, 12.Feb.2018

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je posle današnje ubedljive pobede protiv Zadra u ABA ligi izuzetno zadovoljan u kojoj formi se nalazi njegova ekipa i dodao da na Kup Radivoja Koraća u Niš putuje odmorna i s mnogo motiva da osvoji prvi trofej u sezoni."Svaka od preostale...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.