ZVEZDA PROŠLA BOLJE OD BARSE: O OVOJ fotki svi pričaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 13:32

ZVEZDA PROŠLA BOLJE OD BARSE: O OVOJ fotki svi pričaju (FOTO)

Bavarci su mašinerija.

Sinoć je svetu priređen spektakl, onaj pravi, fudbalski. Bajerne je daklasirao Barselonu sa 2:8. Bavarci su u sinoćnem duelu pokazali da su prava mašinerija. Ne zna se da li se više veliča igra Bavaraca ili vređaju Leo Mesi i njegovi saigrači. Bajern jednostavno uništava rivale, što je pored Barse na svojoj koži osetila i Crvena zvezda.

Kako gazi Bajernova mašinerija zna i Crvena zvezda, koja je poražena u dva meča sa 3:0 i 6:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ali, može se reći još i da su trostruki uzastopni šampioni Srbije dobro prošli jer je Barselona samo u jednom meču primila osam golova od Roberta Levandovskog i njegovih saigrača.

Takođe, Bajern je Totenhemu u dva meča "spakovao" čak 10 golova (7:2 i 3:1), dok je Čelsi prošao samo sa "sedmicom" - 3:0 i 4:1.

Nobody can stop Bayern 😵 pic.twitter.com/jmYsWLNiyE

— Goal (@goal) August 14, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.