ZVEZDA POSLALA PONUDU REALU : Preko ČETIRI miliona za Kampaca, lova od koje se vrti u glavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 15:43

ZVEZDA POSLALA PONUDU REALU : Preko ČETIRI miliona za Kampaca, lova od koje se vrti u glavi

Crveno-beli odlučni u nameri da dovedu sjajnog plejmejkera.

Crvena zvezda je ozbiljna u nameri da angažuje Fakunda Kampaca.

Crveno-beli su poslali zvaničnu ponudu Real Madridu koji ima evropska prava na aregentinskog pleja, a ponuda je donekle drugačija od one koja se pojavila u javnosti tokom utorka.

Kako navodi portal “Eurohoops” Zvezda je spremila dvogodišnji ugovor za Kampaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - za prvu sezonu 1,8, a za drugu sezonu 2,5 miliona evra, što je u ukupnom zbiru čak 4,3 miliona evra.

💰 La oferta del Estrella Roja es por dos temporadas: 1,8 millones en el primer año y 2,5 en el segundo, en cifras netas

Más información: https://t.co/ldEmMf94hx pic.twitter.com/2RB8BmFiGF

— EurohoopsES (@EurohoopsES) December 7, 2022

Kako piše specijalizovani košarkaški portal, Real ima devet dana da odgovori na ponudu crveno-belih i da pihvati ponuđene uslove ili da izjednači ponudu i angažuje Argentinca u nastavku sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.