ZVEZDA OSTALA BEZ DRUGOG MVP-A LIGE: Zvanično - OTIŠAO sa Malog Kalemegdana i prešao u Italiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 17:37

ZVEZDA OSTALA BEZ DRUGOG MVP-A LIGE: Zvanično - OTIŠAO sa Malog Kalemegdana i prešao u Italiju

Trasfer period u jeku.

Košarkaš Crvene zvezde Dušan Ristić igraće naredne sezone na pozajmici za Brešu, saopštio je italijanski klub Ristić je prethodnu sezonu proveo je u kazahstanskoj Astani i bio jedan od najboljih centara VTB lige.

Večeras (21.45) na San Siru gledaćemo duel dva najbolja tima u Seriji A od restarta fudbala u Italiji Milana i Atalante. A domaćinima je ova utakmica mnogo važnija jer jure plasman u Ligu Evrope. Kec je 3,10, iks 3,50, dvojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,25, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Atalanta.

- On dolazi iz veoma dobrog šampionata kao što je VTB liga i što je još važnije iz dobre škole košarke kao što je Crvena zvezda, a ima i zavidno iskustvo u ekipi FMP-a. Pratili smo ga godinama - izjavio je trener Breše, Italijan Vinćenco Esposito.

Ovu vest potvrdio je i Ristićev menadžer Miško Ražnatović.

- Dušan Ristić, drugi MVP VTB lige potpisao je za Brešu - kratko je na Tviteru napisao Ražnatović.

Ristić će igrati na pozajmici u Breši, a to će mu biti druga epizoda u svega dve godine. Prethodnu sezonu igrao je u ekipi Astane.

Dusan Ristic, 2nd mvp of VTB league signed contract with Pallacanestro Brescia!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 24, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.