ZVEZDA NUDI MILION, ALI TO NIJE DOVOLJNO: Pojavila se konkurencija, ofanzivac sve dalje od Marakane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 19:45

ZVEZDA NUDI MILION, ALI TO NIJE DOVOLJNO: Pojavila se konkurencija, ofanzivac sve dalje od Marakane (FOTO)

Italijani imaju posebne uslove.

Ozibljno je zagrizla Crvena zvezda za ofanzivca Lećea  Filipa Falka, spremni su crveno-beli da daju milion evra za Italijana, ali Leće ne popušta.

Mediji u Italiji prenose da su u Lećeu traže od Zvezde milion i po evra u dve rate, a dodatni problem za klub iz Ljutice Bogdana je i konkurencija koja bi rado kupila Falka.

El Sassuolo vuelve a estar interesado en Filippo Falco🇮🇹 (28). Segun Sportitalia el delantero del >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lecce tiene una clausula de €1.5 millones y junto a Carles Perez son las opciones para reforzar el ataque. pic.twitter.com/jfCDDjick9

— U.S. Sassuolo Arg (@Sargssuolo) January 14, 2021

Dortmund se udaljava od prvog mesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Dortmund.

Parma i Sasuola su najveći konkurenti trenutno, ali se uključio i treći tim koji je platežno veoma sposoban i mogao bi da pomrsi konce. U pitanju je turski Karagumruk koji ima veliki budžet i koji je već doveo bivše igrače Milana Lukasa Bilju, Andreu Bertolaćija i Fabija Borinija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.