ZVEZDA NE STAJE, ZVEZDA PRAVI DRIM TIM: Na Mali Kalemegdan stiže dobro poznato lice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 20:20

ZVEZDA NE STAJE, ZVEZDA PRAVI DRIM TIM: Na Mali Kalemegdan stiže dobro poznato lice (FOTO)

Crveno-beli prave ekipu od koje će region drhtati.

Kako "RSB" nezvanično saznaje, bivši kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrović vraća se u tim sa Malog Kalemegdana. Luka je svoje najuspešnije godine karijere proveo upravo u Crvenoj zvezdi, gde je i nosio kapitensku traku, a u redove crveno-belih dolazi nakon epizode u podogoričkoj Budućnosti.

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s tvrdim Urugvajcima. Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

Luka je karijeru počeo u Hemofarmu da bi posle toga prešao u redove Crvene zvezde, gde je bio i  kapiten, a sa crveno-belima je osvojio tri titule u ABA ligi, tri šampionska pehara u srpskom šampionatu i četiri trofeja u Kupu Radivoja Koraća. U timu sa Malog Kalemengdana boravio je od 2012. do 2017. godine. Nakon Zvezde nastupao je za Brose Bamberg, a takođe je imao i epizode u Španiji, u ekipama Mursije i Manrese. Na NBA draftu 2015. godine je izabran sa 60. mesta od strane Filadelfije.

Iskusni krilni centar ovu sezonu počeo je u jerusalimskom Hapoelu, s kojim je potpisao kratkoročan ugovor, odnosno igrao je samo završnicu FIBA Lige šampiona. Nakon turnira u Atini postojala je opcija da u dresu Hapoela i nastavi sezonu, ali je u međuvremenu stigla ponuda iz Podgorice.

Добро дошао својој кући! 🔴⚪️🔥#kkcz #rsb @mitar_mitar9 pic.twitter.com/LeKZrCRwPW

— Red Star Belgrade (@RSBForum) June 18, 2021

U dresu Budućnosti u ABA ligi beležio je ove sezone 4,3 poena na 11 minuta proveenih na parketu, uz vrlo dobar procenat šuta za 2 poena od 61%. Posebno se itakao u završnici sezone, u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.