ZVEZDA NA ISKUŠENJIMA Makeda pred važnom odlukom! Kombinacija sa Papi Siseom, obeštećenje NIJE problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 16:12

ZVEZDA NA ISKUŠENJIMA Makeda pred važnom odlukom! Kombinacija sa Papi Siseom, obeštećenje NIJE problem

Spisak sve duži.

Sve je veća konkurencija za bivšeg napadača Manečester junajteda, Federika Makedu (28), koji je želja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku i sada se čini da je bliži turskoj Alaniji.

Crveno-beli su u borbi za potpis praktično otpočetka ušli zajedno sa nekim arapskim klubovima, a od juče spisak zainteresovanih duži je za turski klub.

Turski mediji preneli su informaciju da je za Makedu zainteresovana Alanija, koja u njemu vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idealnu zamenu za Papisa Dembu Sisea. Sjajni Senegalac je za ovaj klub tokom poslednje dve sezone postigao 38 golova, ali ima već 35 godina i u klubu moraju da misle na zamenu.

Italijan ima ugovor sa Panatinaikosom još jednu godinu, ali u Alaniji veruju da obeštećenje neće biti problem.

Ostaje da se vidi za koju opciju će se odlučiti Makeda, koji sarađuje sa jednim od najpoznatijih svetskih menadžera, Minom Rajolom.

Pogledajte kako izgleda britanska sportska novinarka Lejla Ana Li.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.