ZVEZDA KRENULA U REKONSTRUKCIJU: Crveno-beli se rastali sa iskusnim igračem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 16:04

ZVEZDA KRENULA U REKONSTRUKCIJU: Crveno-beli se rastali sa iskusnim igračem! (FOTO)

Očekuju se velike promene.

Tim sa Malog Kalemegdana biće bitno drugačiji u sledećoj sezoni. I znatno jeftiniji. Kako "MaxBet" saznaje, u crveno-belom taboru u narednoj takmičarskoj godini neće buti igrača koji je doveden prošlog leta da "oživi karijeru". Radi se o Džejmsu Gistu.

Brojke koje je Gist beležio na terenu mogle su i da nagoveste ovakav epilog. Protiv Makabija, Olimpije iz Milana, Baskonije, Asvela, Albe, i Panatinaikosa postigao je po dva poena…
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Spekuliše se da je Amerikanac u ovoj sezoni imao ugovor sa Crvenom zvezdom vredan 430 hiljada evra. Prevelik je to iznos za nekog ko je trebalo da predstavlja mnogo moćnije oružje nego što je bilo. I preskup je to igrač u vreme kada budžet mora da se smanjuje.

Podsetimo, bivši košarkaš Panatinaikosa je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 7 poena i 4,4 uhvaćene lopte, u Aba ligi je imao nešto bolji učinak, na 17 utakmica imao je u proseku 11,1 poen i 4,2 skoka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.