ZVEZDA JURI HET-TRIK: Tomić ima sjajnu vest za sve ZVEZDAŠE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JURI HET-TRIK: Tomić ima sjajnu vest za sve ZVEZDAŠE (FOTO)

Crveno-beli dočekuju Krku.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećem meču protiv Krke. Strateg crveno-belih je istakao da svako potcenjivanje može da se završi porazom.

TEO NAPUŠTA KLIPERSE: Nećete verovati gde nastavlja karijeru (FOTO)

Crvena zvezda dočekuje Krku. Utakmica je na programu sutra od 17 časova, a karte su u prodaji u poslovnicama Eventima - https://t.co/enj1LsZQ3a #kkcz #WeAreTheTeam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Zvezdas pic.twitter.com/uaMOQdg2NZ

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) October 12, 2018

KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA? Nećete verovati koga je kapiten Crne Gore OPTUŽIO za poraz od Srbije (FOTO)

- Ova liga je vrlo ujednačena, timovi imaju svoj kvalitet i svako potcenjivanje bilo koga može da se završi porazom-  rekao je Tomić za klupski sajt.

Crveno-beli su upisali dve pobede na početku nove sezone regionalnog takmičenja, dok Krka ima polovičan skor.

- Regland se oporavio od prehlade i visoke temperature, a kompletan sastav čemo znati pred početak utakmice... Pozivam navijače da dođu da podrže ovo što radimo i momke koji igraju za Crvenu zvezdu - rekao Tomić.

Utakmica se igra u subotu od 17.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.