ZVEZDA JE ZA OVOG IGRAČA MOGLA DA DOBIJE OZBILJAN NOVAC: Iz Ljutice Bogdana su rekli NE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JE ZA OVOG IGRAČA MOGLA DA DOBIJE OZBILJAN NOVAC: Iz Ljutice Bogdana su rekli NE (FOTO)

Nema odlazaka do kraja sezone.

Cena igrača Crvene zvezde značajno je porasla posle evropskih uspeha i plasmana u Ligu šampiona posle nerešenog rezultata u Salcburgu. Odmah po okončanju revanša u Austriji, čelnici kluba dobili su odličnu ponudu za El Fardu Bena, ali su odlučili da je odbiju.

TO MU DONOSI SREĆU: Igrač Zvezde OBJASNIO u čemu je ključ NJEGOVOG uspeha! (FOTO)

JOVIČIĆ OTVORIO DUŠU: Borbeni vezista otkrio stvari koje malo ko ZNA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prema saznanjima ''Hot sporta'' klub iz Katara bio je spreman da Bena dovede na pozajmicu i za to plati čak dva miliona evra, a da zatim na kraju sezone pregovara i o konačnom otkupu. Međutim, odlazak Nemanje Radonjića u Olimpik iz Marseja stavio je tačku na odlaske iz redova crveno-belih do kraja ove sezone.

Crvena zvezda je u januaru platila Olimpijakosu za Bena pola miliona evra, međutim reprezentativac Komorskih ostrva oslanac je ekipe Vladana Milojevića i crveno-beli nisu bili spremni da ga se odreknu, a to je dokazao i postigavši devet golova uz dve asistencija na 11 mečeva.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.