ZVEZDA JE ZA NJEGA SVE: Ljubimac DELIJA i bivši Zvezdin AS o uspesima svog voljenog kluba! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JE ZA NJEGA SVE: Ljubimac DELIJA i bivši Zvezdin AS o uspesima svog voljenog kluba! (FOTO)

Otvorio je dušu.

Vesti o uspesima Crvene zvezde obišle su ove jeseni fudbalski svet, a rezutati ostvareni na internacionalnoj pozornici posebno su obradovale nekadašnjeg igrača crveno-belih - Predraga Rajkovića.

- Verni sam navijač i sa pregršt emocija pratim svaki meč. Posle druge lopte u mreži Liverpula moje slavlje čulo se u čitavoj zgradi. Žena je mislila da sam poludeo. To su emocije koje nije moguće kontrolisati, presrećan sam što Zvezda ostvaruje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fenomenalne rezultate i iskreno se nadam da će proći u narednu fazu, mada bih bio zadovoljan i plasmanoim u šesnaestinu finala Lige Evrope- rekao je Rajković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.