ZVEZDA JE IZGLEDA ODUSTALA: Mohika odlazi u Olimpijakos

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 22:40

ZVEZDA JE IZGLEDA ODUSTALA: Mohika odlazi u Olimpijakos

Kolumbijac neće ostati u Đironi.

U poslednjih nekoliko sezona se često dešavalo da se Olimpijakos umeša u borbu za nekog igrača kojeg u svojim redovima želi Crvena zvezda, a i sada je sličan slučaj. Kolumbijac Hoan Mohika koji je bio na listi želja Dejana Stankovića, ali je ta priča utihnula u poslednjih mesec dana, se sada povezuje sa Olimpijakosom.

Španski mediji pišu da je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontkata između Olimpijakosa i Đirone, čiji je Mohika igrač. Đirona ga neće zadržati jer ima platu koja premašuje dozvoljene limite za špansku drugu ligu, pa bi njegovim odlaskom rasteretila budžet. Prošlu sezonu je Mohika proveo u Atalanti i Elčeu, ali nijedan od klubova nije hteo da kativira klauzulu o otkupu.

El carrilero zurdo Johan Mojica (🇨🇴|28) estaría cerca de abandonar el Girona FC rumbo al Olympiakos FC griego, tras sus cesiones en el Atalanta BC y Elche CF la temporada pasada (30p).

Hubo interés también de Trabzonspor y FK Crvena Zvezda Beograd.

Vía @Nilsola10 pic.twitter.com/kmqyGrwo2S

— Ivan Quirós (@QuirosRuizIvan) July 26, 2021

Na drugoj strani, njegov potencijalni transfer u Zvezdu deluje sada nerealno jer u Ljutice Bogdana nisu sigurni u njegovo dovođenje pošto je sve izvesnije da Milan Rodić neće otići iz kluba, bez obzira što nema alternativu na levom beku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJAVLJENOG POJAČANJA: Olimpijakos želi Mohiku!

Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2021

Kolumbijac napušta Đironu. Olimpijakos je u poslednjih nekoliko godina često pravio probleme Zvezdi prilikom transfera fudbalera, a taj slučaj se ponovo ponavlja. Kolumbijac Hoan Mohika koji je bio na listi želja Dejana Stankovića, ali je ta priča utihnula u poslednjih mesec dana, se sada povezuje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.