ZVEZDA JE DOMAĆIN: Sa Kalemegdana JASNO poručili Grobarima da li mogu u dvoranu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA JE DOMAĆIN: Sa Kalemegdana JASNO poručili Grobarima da li mogu u dvoranu (FOTO)

Serija se igra na do dva dobijena meča.

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da ulaznica za prvi meč (ponedeljak, 18:00 časova) polufinala plej-ofa Superlige protiv Partizana neće biti u slobodnoj prodaji.

SLATKE MUKE VLADANA MILOJEVIĆA: Još jedno pojačanje u Zvezdi (FOTO)

GROBARI KAO NA IGLAMA: Da li će Banđa Si biti spreman za Zvezdu (FOTO)

PALA ODLUKA: Orlovi DOČEKUJU Nemačku van Beograda (FOTO)

- Kapije hale biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorene u 16 sati. Karata u slobodnoj prodaji neće biti, kao i ni razmene karata. Takođe iz bezbednosnih razloga, nikome ko ne bude posedovao ulaznicu neće biti omogućeno da priđe dvorani "Aleksandar Nikolić".

 -Crvena zvezda ovom prilikom apeluje da svi koji se budu našli u hali u ponedeljak, fer i sportski navijaju, i naprave ambijent dostojan završnice nacionalnog šampionata - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Polufinalna serija igra se na dve pobede. U drugom polufinalnom duelu sastaju se FMP i Borac iz Čačka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.