ZVEZDA IZVOJEVALA POBEDU NA MARAKANI: Crveno-beli sve spremniji pred početak Superlige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 21:07

ZVEZDA IZVOJEVALA POBEDU NA MARAKANI: Crveno-beli sve spremniji pred početak Superlige!

Odigran treći kontrolni meč.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su svoj treći kontrolni meč protiv ekipe kruševačkog Napretka na svom stadionu u Beogradu.

U 20. minutu kombinovali su Ivanić i Tomane kada je portugalski napadač oštro poslao loptu u kazneni prostor, a Zvezdina “osmica” rutinski gađa dalji ugao i dovodi tim Dejana Stankovića do prednosti od 1:0.

Večeras (21.05) igra se vrlo zanimljiv meč u Hrvatskoj, direktna borba za mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kvalifikacijama u Ligi šampiona, gde komšije prvi put u istoriji imaju dva predstavnika. Osijek čeka Lokomotivu, oba tima imaju 62 boda, a domaćin bolju gol-razliku i odgovara mu i remi. Kec je 1,90, iks 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Osijek – Lokomotiva.

Samo četiri minuta kasnije mrežu gostiju zatresao je Spiridonović za 2:0 za crveno-bele.

U drugom poluvremenu igra je bila dosta ravnopravnija, ređale su se šanse i na jednoj i na drugoj strani a sjajnu priliku za goste iskoristio je Dino Šarac za smanjenje prednosti domaćina od 2:1.

U poslednjim trenucima utakmice pokušao je Radulović udarcem sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Napretka uspeo da interveniše. Te je rezultat na ovom meču ostao nepromenjen. Crvena zveda - Napredak  2:1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.