ZVEZDA EKSPRESNO DO 2:0 U INĐIJI: Ivanić NASTAVIO teror golmana, pa se REVANŠIRAO Benu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 17:58

ZVEZDA EKSPRESNO DO 2:0 U INĐIJI: Ivanić NASTAVIO teror golmana, pa se REVANŠIRAO Benu (VIDEO)

Crveno-beli rutinski do ubedljive prednosti.

Crvena zvezda je u finišu poluvremena slomila otpor Inđije i stigla do vođstva u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Golgeterski niz nastavio je Mirko Ivanić, koji se i u prethodnom meču protiv Rada na Banjici upisao u strelce. Nema sumnje da je jedno od najskupljih pojačanja Zvezde u potpunosti počelo da se isplaćuje srpskom šampionu, pošto je do prekida sezone pogodio protiv Napretka, a sada i u poslednja dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duela Stankovićevih izabranika.

U 35. minutu El Fardu Ben je centrirao na drugu stativu, Ivanić se odlično snašao i u skoku glavom poslao loptu u mrežu.

Posle samo dva minuta Ivanić se revanširao Benu idealnim centaršutem, pa je reprezentativac Komora bio uspešniji ispred golmana Prekovića i, takođe, udarcem glavom, udvostručio prednost tima sa Marakane.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.