ZVEZDA DOVELA REPREZENTATIVCA: Oglasio se Obradović, daje mu VAŽAN zadatak! A onda i o NOVIM pojačanjima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 09:51

ZVEZDA DOVELA REPREZENTATIVCA: Oglasio se Obradović, daje mu VAŽAN zadatak! A onda i o NOVIM pojačanjima

"Njegovu želju treba poštovati."

Košarkaški klub Crvena zvezda nedavno je dovela peto pojačanje pred narednu sezonu.

Reč je o srpskom reprezentativcu i bivšem igraču crveno-belih, Marku Simonoviću, koji je sa klubom u prethodna dva "mandata" osvojio sedam trofeja.

Simonović odlično zna šta je Zvezda i kakva su očekivanja i sa tim iskustvom i znanjem biće od dragocene pomoći treneru Saši Obradoviću.

- Srećan sam što ću imati takvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čoveka u ekipi, kao igrača, ali i potencijalnog trenera. Osim igračkih stvari koje su opšte poznate, ideja je bila da mu pomognemo da se razvija i jednog dana možda bude trener u klubu. To je njegova želja i u tome ćemo mu sigurno pomoći. Njegov zadatak nije samo na terenu, već i da pomaže ostalim igračima svojim znanjem i iskustvom. Da ih podrži i pomogne da dostignu pun potencijal. Kao i da im se nađe u svakoj prilici - kaže Obradović u intervjuu za "Sportski žurnal".

- S obzirom da nas čeka jako veliki broj utakmica, svi, ne samo Marko, moraju da budu spremni za različite zadatke. A on sa iskustvom, karakterom i zvezdaštvom, treba da bude uzor. Takođe, mnogo je važno da u tom procesu i on dobije adekvatnu pripremu za posao kojim želi da se bavi po završetku igračke karijere. Trenerski posao je njegova velika želja i to treba poštovati. A ja ću mu sigurno, oberučki pomoći na tom putu. Nadam se da ćemo dobro da sarađujemo.

Simonović je peti igrač koji je ovog leta zadužio crveno-beli dres, a četvrti iz spoljne linije. Uz starosedeoce pod ugovorom, poput Lazića, Davidovca i Dobrića, postavlja se pitanje da li je spoljna linija sada kompletirana.

- Za sada je to to. Ali i dalje ćemo pratiti situaciju na tržištu. Postoje različita razmišljenja i viđenja, pa ćemo videti - zaključio je Obradović.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.