ZVEZDA DOBIJA NAPADAČA, A MARAKANA LEPOTICU: Falćinelijeva žena je BOMBA u bikiniju! Takmičila se za MIS Italije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2020, 18:48

ZVEZDA DOBIJA NAPADAČA, A MARAKANA LEPOTICU: Falćinelijeva žena je BOMBA u bikiniju! Takmičila se za MIS Italije (FOTO)

Nova lepotica u loži...

Italijanski napadač Dijego Falćineli je na korak od dolaska u Crvenu zvezdu koja ovih dana intezivno pregovara sa njim, a u slučaju da fudbaler Bolonje prihvati ponudu svečana loža srpskog šampiona biće bogatiju za još jednu atraktivnu lepoticu!

Naravno, razlog za to je Falčinelijeva supruga Anđela Aćiarino koja je 2008. godine učestvovala u izboru za "Mis Italije."

Roba di visite! 😍 #love #TagsForLikes @TagsForLikes >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #tagsforlikes #girl #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #food #swag #amazing #TFLers #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile #like4like #friends #instamood

Објава коју дели Diego Falcinelli😃⚽🇮🇹 (@dieghino26) дана 7. Окт 2014. у 11:07 PDT

Dijego i Anđela od 2014. godine imaju ćerku Deu, a lepša polovina potencijalnog Zvezdinog napadača je i direktor i osnivač jedne firme koja se bavi proizvodnjom bikinija.

Anđela ima 32 godine i često je bila na "meti" italijanskih medija pred pojedine utakmice njenog muža. Tako je svojevremeno, dok je Falčineli igrao za Krotone, pobedila Vandu Ikardi u anketi pred meč sa Interom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.