ZVEZDA BAŠ ZAGRIZLA: Crveno-beli ponovo pikirali OVOG igrača, ako on dođe Pavkov odlazi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA BAŠ ZAGRIZLA: Crveno-beli ponovo pikirali OVOG igrača, ako on dođe Pavkov odlazi (FOTO)

Prvi put su pregovori propali.

Crvena zvezda je dovela Brazilca Kafua koji danas treba zvanično da potpiše ugovor, ali to ne znači da su u Ljutice Bogdana završili potragu za napadačem. Situacija će biti mnogo jasnje psle revanša potiv Spartaka u Trnavi, a ukliko bi crveno-beli prošli u poslednje kolo kvalifikacija to bi značilo i dovođenje napadača.

UEFA DANAS SEČE: Kakvu KAZNU može da očekuje ZVEZDA (FOTO)

ULAZNICA VIŠE NEMA! Rasprodate sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karte za revanš Spartaka i Zvezde

U upravi klub su odlučili da se ponovo okrenu pregovorima sa portugalskom Tondelom oko njihovog napadača Tomanea. Zvezda je još pre dovođenja Kafua bila u pregovorima oko Tomanea, poslata je bila i ponuda od 500.000 evra, ali dogovor nije tada postignut.

REPORT: @ColumbusCrewSC are said to be interested in 25-year-old Portuguese striker #Tomané. He currently plays for Portuguese First Division club CD Tondela. #SaveTheCrew pic.twitter.com/j08GKqrx7Q

— #SaveTheCrew Tweets (@CrewHD_VIDEOS) April 4, 2018

Ukoliko bi Zvezda došla do duela sa Salcburgom, Kafu bi bio centralni napadač, ali bi vremenom bio pomeren na krilo, naročito ako crveno-beli prihvate ponudu Sevilje za Nemanju Radonjića vrednu osam miliona evra. Dlazak Tomanea u Ljutice Bogdana značio bi i siguran odlazak Milana Pavkova iz kluba.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.