ZVEREV PROŠAO KROZ IGLENE UŠI: Nemac jedva savladao Baeza, trijumfovao i Švarcman

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 20:00

ZVEREV PROŠAO KROZ IGLENE UŠI: Nemac jedva savladao Baeza, trijumfovao i Švarcman

Sve je uzbudljivije.

Nemački teniser Aleksandar Zverev uspeo je da se plasira u treće kolo Rolan Garosa posle ogromne borbe – treći teniser planete pobedio je Argentinca Sebastijana Baeza sa 3-2 u setovima posle velikog preokreta tokom kojeg je morao da "preživi" i jednu meč-loptu.

Po setovima bilo je 2:6, 4:6, 6:1, 6:2, 7:5 za igrača iz Hamburga posle više od tri i po sata tenisa u Parizu. Naredni protivnik Zverevu biće Amerikanac Brendon Nakašima, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultatom 7:6 (6), 6:4, 6:2 pobedio Talona Grikspora iz Holandije.

Stayin' alive!@AlexZverev saves match point in a miraculous recovery vs an inspired Sebastian Baez at #RolandGarros pic.twitter.com/GYpQ9nALRH

— Tennis TV (@TennisTV) May 25, 2022

Dijego Švarcman, 16. teniser sveta, takođe je izborio plasman u treće kolo u Parizu, ali posle velikih muka.

Argentinac se našao u teškoj poziciji, gubio je od Đaumea Munara iz Španije sa 2:0 u setovima, ali je na kraju ipak nekako pobedio, 2:6, 6:7 (3), 6:2, 6:2, 6:2. Dijegu je za pobedu bilo dovoljno tri sata i 48 minuta igre.

Argentinac se nalazi u delu žreba sa Novakom Đokovićem i njih dvojica bi se mogli sastati u osmini finala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.