ZVANIČNO - Vojvodina jača za iskusnog vezistu (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Vojvodina jača za iskusnog vezistu (foto)

Ono što je bilo izvesno još u proteklih desetak dana, danas je i ozvaničeno.

Doskorašnji fudbaler madjarske Kišvarde Vuk Mitošević od danas je ponovo igrač Vojvodine, saopštio je novosadski klub.

Mitošević, koji od prvog dana priprema trenira s ekipom, danas je potpisao jednoipogodišnji ugovor s klubom u kojem je prošao kroz omladinsku školu i počeo svoju seniorsku karijeru.

Rodjen je 12. februara 1991. godine u Novom Sadu i igra na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadnjeg veznog, a za prvi tim Vojvodine je prethodno igrao od 2008. do 2013. godine i za to vreme odigrao 76 utakmica, postigao dva gola i zabeležio šest asistencija.

Karijeru je potom nastavio u Jagodini, a kasnije je nastupao za Kajzar (Kazahstan), Aktobe (Kazahstan), Javor, Radnik i Kišvardu (Madjarska), za koju je tokom protekle polusezone odigrao devet mečeva.

Zajedno sa svojim saigračima, on će u četvrtak otputovati u Belek, gde će Vojvodina sprovesti glavni deo priprema za nastavak sezone.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Potpisom jednoipogodisnjeg ugovora, Vuk Mitosevic od danas je ponovo igrac nase "stare dame"! Dobrodosao kuci, Vuce!

Објава коју дели FK Vojvodina (@fk_vojvodina) дана 22. Јан 2019. у 4:22 PST

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ MAĐARSKE U NOVI SAD: Vuk Mitošević ponovo u Vojvodini

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019

Doskorašnji fudbaler mađarske Kišvarde Vuk Mitošević od danas je ponovo igrač Vojvodine, saopštio je novosadski klub.

Nastavak na Kurir...

Dušana Tadića pamte gde je počeo - u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 22.Jan.2019

"Desetka" reprezentacije Srbije dobitnik je Februarske nagrade zbog ostvarenih vrhunskih rezultata...Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos..Dušan Tadić blista ove sezone u dresu Ajaksa i godinama je jedan od lidera reprezentacije Srbije. Veliku karijeru započeo je 2006. godine, kada je stupio...

Nastavak na Mondo...

Zvanično: Zasad Trešnjica za budućnost - Kris Mefam

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2019

Najavljeno - sada i potpisano. Velšanin Kris Mefam novi je fudbaler Bornmuta. On je u redove Trešnjica stigao iz Brentforda. Ima 21 godinu, igra na poziciji štopera i potpisao je dugogodišnji ugovor. Klub nije otkio detaljne podatke, ali se spekuliše da je transfer vredan nešto više od 14.000.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.