ZVANIČNO: Oglasili se Kingsi! Divac OTKRIO da li Kokoškov PREUZIMA Orlove i ko ne dolazi na PRIPREME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Oglasili se Kingsi! Divac OTKRIO da li Kokoškov PREUZIMA Orlove i ko ne dolazi na PRIPREME!

Legendarni as progovorio.

Ako je bilo kakva dilema i postojala, više je nema! Igor Kokoškov je novi selektor Srbije, što je potvrdio i njegov nadležni u Sakramentu, legendarni as Vlade Divac.

Prvi operativac Kraljeva je okačio fotografiju sa naslednikom Aleksandra Đorđevića i svojim nekadašnjim saigračem i saradnikom Predragom Stojakovićem, a u tekstu ispod fotke otkrio je ko se neće pojaviti na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji na leto čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Orlove.

- Čestitamo, Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta - napisao je Divac, uz šalu da on i Peđa ovog puta neće moći da pomognu nacionalnom timu.

Čestitamo Igore! Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta.

A post shared by Vlade Divac (@officialvladedivac) on Nov 19, 2019 at 9:59pm PST

Preostalo je samo da Košarkaški savez Srbije, predsednik KSS Predrag Danilović i Igor Kokoškov potvrde da je dogovor postignut i da je Srbija dobila selektora, koji će je preko kvalifikacionog turnira odvesti na u Tokio naredne godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.