ZVANIČNO: Dortmund kupio engleskog superklinca za 8.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Dortmund kupio engleskog superklinca za 8.000.000

Supertalentovani Džejdon Sančo (17) sedmo pojačanje Milionera

Pola sata pre isteka prelaznog roka u Nemačkoj (do 18 časova) Borusija iz Dortmunda je kompletirala svoj prelazni rok angažovanjem engleskog bisera Džejdona Sanča (17).

Mladi krilni fudbaler Mančester Sitija i kadetski reprezentativac Engleske dobio je jutros odršene ruke na Etihadu, ali uz uslov da potpiše ugovor sa klubom iz inostranstva nikako sa Ostrva. Time je u startu propala želja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Arsena Vengera da se dokopa talentovanog fudbalera, a Sančo je usmeren prema Borusiji iz Dortmunda, Bajernu ili Real Madridu, koji su pokazivali interesovanje.

Na kraju, mladić je odabrao Vestfalen i klub u kome vole da pružaju šansu mladom igraču što se najbolje videlo na primeru Usmana Dembelea, čija je vrednost za godinu dana udesetostručena.

Bilo kako bilo, transfer Sanča u redove Milionera je kompletiran, a Mančester Sitiju je pripalo obeštećenje od 8.000.000 evra. Pride, Džejdon Sančo je potpisao ugovor na tri sezone sa Milionerima iz Dortmunda.

Mladi Englez je tako postao sedmo pojačanje Milionera ovog leta uz Dan-Aksela ZagaduaOmera Topraka, Mahmuda Dauda, Maksa Filipa, Andrija Jarmolenka i Džeremija Toljana.

(FOTO: Borusija Dortmund)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.